Ösym Başkanı Aygün´den Başkana Ziyaret
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş´i ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanıyken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle ÖSYM Başkanlığına atanan Aygün’ü tebrik eden Başkan Ellibeş, “ Sayın Aygün ile Gölcük Belediyesi Vizyon 2023 projesi kapsamında çok güzel işlere imza attık. Şimdide inanıyorum ki öğrencilerimize dönük çok güzel hizmetlere imza atacak. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Ellibeş ile bir süre sohbet eden ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, “ Başkanımız ile Rektörlüğüm döneminde bir çok projede birlikte çalışma şansımız oldu. Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Kendisi gençlere ve eğitime çok önem veriyor. Bu hassasiyetinden dolayı kendisini kutluyorum” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Ellibeş ise, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Aygün’e günün anısına hediye takdim etti.