Üst Geçit ve Yaya Yolları Temizleniyor
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Acil Müdahale Ekipleri kar yağışı ile birlikte 7/24 görev başında. Ekipler oluşabilecek kış şartlarına karşı tedbir alıyor. Gölcük?te dün başlayan ve yer yer gece saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı sonrası Gölcük Belediyesi Ekipleri de çalışmalarına hız verdi.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Acil Müdahale Ekipleri kar yağışı ile birlikte 7/24 görev başında. Ekipler oluşabilecek kış şartlarına karşı tedbir alıyor. Gölcük’te dün başlayan ve yer yer gece saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı sonrası Gölcük Belediyesi Ekipleri de çalışmalarına hız verdi.

Gölcük Belediyesi, kent genelinde bulunan yaya üst geçitlerini temizliğini gerçekleştiriyor. Kentin temizliğine büyük önem veren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, karayolları sorumluluk alanında bulunan yaya yolu ve yaya üst geçitlerinde kar temizleme ve tuzlama çalışmasını gerçekleştirerek olası kazaların önüne geçiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gölcük D-130 karayolu üzerindeki 12 köprüde buzlanma olmaması vatandaşların kayarak zarar görmemesi için erken saatlerde köprülerde kar küreme ve donmayı engellemek için tuzlama çalışması yapıldı.