Başkan Ellibeş Gazetecilerle Buluştu
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında İzmit ve Gölcük Basın çalışanlarının onuruna Yazlık Ilıca Restaurant´ta bir yemek düzenleyerek ağırladı. Basın çalışanlarının davete yoğun ilgi göstermesi Başkan Ellibeş´i çok mutlu etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü dolayısıyla geçtiğimiz akşam Yazlık Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde, ilimiz ve ilçemizde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmaya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Çatak ve yönetimi, belediye daire müdürleri ve İlimizde görev yapan Basın çalışanları katıldırlar. Yemek öncesi Başkan Ellibeş masaları gezerek gazetecilerle sohbet etti.

GÖLCÜK’E MEDYA EVİ AÇACAĞIZ

Gerçekleştirilen buluşmada ilk sözü alan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mesut Çatak, yapmış olduğu konuşmada “Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak göreve gelirken bir sözümüz vardı. En büyük çalışmamızın medya evleri olacağını belirtmiştik. İzmit’te medya evimizi açmak için çalışmalara başladık. 16 Ocak Basın Onur Günü’nde inşallah faaliyete geçireceğiz. Gölcük Belediye Başkanı’mızla da sohbet esnasında bunu konuştuk. İnşallah Gölcük’te de sizin rahat bir ortamda çalışmanız için bir medya evi oluşturmak adına çalışacağız. Başkanımızın da desteğini alarak Gölcük’te bir medya evini sunmak için çalışacağız. Gebze’de de bir medya evi açmayı planlıyoruz. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’mizin en büyük sorununu çözmek için yaptığımız bir çalışmaydı” dedi.

41 YILDIR BELEDİYECİLİK HİZMETİNE KENDİNİ ADAMIŞ BİR KARDEŞİNİZİM

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı konuşmada “Bizim geleneksel bir buluşmamız oldu. Yılda bir kere de olsa bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her bir bireyin bu tür bir birlikteliğe her zaman ihtiyacı var.  Yaşamımız boyunca üzülüyoruz, seviniyoruz ama nihayetinde hüzünlü ve sevinçli anımızda bir dostumuzun yanımızda olmasını isteriz. Bizlerin davetine icabet ederek buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 41 yıldır belediyecilik hizmetine kendini adamış bir kardeşinizim aynı zamanda. Bu süreç içerisinde gördüğüm net bir şey var, o da şu: Her bir bireyin sadece kendi mutluluğu için değil toplumun genel mutluluğunun sağlanması ve ihtiyaçlarının giderilmesi adına heyecan duyulmalı” dedi.

YENİ CEMİYET BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULUNU TEBRİK EDİYORUM

Sözlerine son veren Başkan Ellibeş, “Hizmeti yapmamız mutlaka gerekli ama yeterli değil. Toplumumuzda bir gönül köprüsü oluşturmalıyız. Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül hoş sohbet ister yemek bahane. Çalışan Gazeteciler Günü’nüz bahane oldu, sizlerle buluştuk. İyi ki de buluşmuşuz. Bu artık gelenekselleşmiş bir yemek oldu. Kim gelirse gelsin bu daveti yerine getirecektir. Ben sizden razıyım, mutlu ve memnunum. Sizlere bu birlikteliğinizden ve 41 yıllık görevim süresince yapmış olduğunuz samimi destekler ve anlayış, sevgi ve hoşgörü ile çalıştığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Zor bir görev yapıyorsunuz. Toplumun gözü ve kulağısınız. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. Yeni cemiyet başkanımız ve yönetim kurulunu tebrik eder, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Yemek sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yemeğe katılan Basın çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Basın çalışanları da Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında kendilerini Gölcük'te ağırlayan kusursuz bir ev sahipliği yapan Başkan Ellibeş başta olmak üzere emek veren Belediye Basın Yayın Personeline teşekkür ettiler.