Gölcük´te Parklar Işıl Işıl
Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Elektrik İşleri Amirliği ekipleri ilçe genelinde parklarında yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gölcük Belediyesi ilçede bulunan mahallelerde ailelerin parkları akşamları güvenli bir şekilde kullanabilmeleri amacıyla led ışıklandırma çalışması gerçekleştiriyor. Led ışıklandırma sayesinde akşamları ayrı bir havaya bürünen bu parklarda yaklaşık yüzde 60 enerji tasarrufu sağlanıyor.

Gölcük Belediyesi, ilçedeki parklarda ailelerin güvenliği ve huzuru için ışıklandırma çalışmaları yapıyor. Yapılan ışıklandırmayla sokak ve parklar ferah bir görünüme kavuşuyor. Çalışmaların belirli bir program dahilinde devam ettiğini kaydeden yetkililer, parklarda eskiyen aydınlatma direklerininin yenileriyle değiştirildiğini, yanmayan lambaların yenilendiğini hatırlatarak” ekiplerimiz sık sık parklardaki aydınlatma sistemlerini kontrol ediyor. Arızalı olanlar hemen değiştiriliyor. Yaptığımız çalışmalar sayesinde parklar geceleri ışıl ışıl oluyor. Parkları ışıl ışıl olan vatandaşlar ise parklarının daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek yapılan çalışmalardan dolayı Gölcük Belediyesi’ne teşekkür etti.