Taekwondo Kuşak İmtihanı Yapıldı
Türkiye Taekwondo Federasyonu?nun faaliyet programında bulunan 4 ayda bir yapılan 1. Dönem kuşak imtihanı genel sınavı Gölcük İhsaniye Anadolu lisesi spor salonunda yapıldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında bulunan 4 ayda bir yapılan 1. Dönem kuşak imtihanı genel sınavı Gölcük İhsaniye Anadolu lisesi spor salonunda yapıldı.

VELİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Gölcük Belediyespor Kulübünün İhsaniye Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirdiği 1. Dönem kuşak imtihanı genel sınavına sporcular ve veliler büyük ilgi gösterdi. Kuşak imtihanı Taekwondo Antrenörleri  Ramazan Uzer, İsa Gündağ, Mert Alageyik, Uğur İhsan Yaman ve  Zabit Pustu  tarafından gerçekleştirildi. Kuşak İmtihanına 130 sporcu katıldı.

130 TAEKWONDOCU BİR ÜST KUŞAĞA GEÇTİ

Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Zabit Pustu, konu hakkında bir açıklama yaparak; “Türkiye Taekwondo Federasyonunun Faaliyet programında yer alan 1. Dönem Kuşak imtihanına Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcularımızdan 30 Sarı kemer, 15 Yeşil kemer, 30 Yeşil mavi kemer, 40 Mavi kemer, 15 Kırmızı kemer olmak üzere toplam 130 sporcu katıldı. Kuşak imtihanına katılan sporcular bir üst kuşağa geçmeye hak kazandılar. Çocuklarımızı kutluyorum” dedi.