Thm Kış Konseri Gerçekleştirildi
Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında geleneksel hale getirdikleri Kış Konseriyle adeta seyircileri büyüledi. Şef Kamil Kudret Dağlı yönetiminde Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel 15 eseri başarıyla seslendirerek, Muhteşem Konserleri ile adeta Gölcük?lülere Türkiye´yi dolaştırdılar.

Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında gerçekleşen Türk Halk Müziği Kış Konserine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplam 15 eserin seslendirildiği tek bölümden oluşan konserde,  9 eseri solistler, 6 eseri de Koro seslendirdi.

Konserde davetliler ve vatandaşlar birbirinden güzel eserlere eşlik ederek görülmeye değer bir koro oluşturdular. Konser sonunda Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş kısa bir konuşma yaparak, Gölcük Belediyesi THM Korosu şefi Kudret Dağlı, değerli sanatçıları ve saz sanatçılarını tebrik ediyorum. Değerli sanatçılarımızın katkılarıyla Gölcük’ün kültür ve sanat hayatı gerçekten canlanıyor. Bu katkılarından dolayı da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Konser sonunda günün anısına THM Korosu adına Şef Kamil Kudret Dağlı’ya bir çiçek takdim etti.