Değirmendere Kapalı Pazar Yeri İnşaatı
Gölcük Belediyesi tarafından sokak aralarında kurulan pazarların düzensizliğini önlemek için, Yeni Mahalle?de yapım çalışmaları biten ve geçtiğimiz ay esnafların tezgahlarını açtığı Kapalı Pazar Yeri?nden sonra Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez Projesi?nin inşaat yapımı tüm hızla devam ediyor.

Şehrimizin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve eksikliklerini giderebilmek için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi, çok amaçlı olarak kullanılabilecek modern bir projeyi daha hayata geçiriyor. Bir yandan altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin hayata geçtiği diğer taraftan vizyon projelerin inşa edildiği Gölcük’te bir önemli kalıcı eserin daha inşasına devam ediliyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızla sürdüğü Mithat Gürses Cad. ve Başkomutan Caddesi’ne cepheli olarak yapılacak olan Değirmendere Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez İnşaatı modern mimarisi ve kapasitesi ile ilçenin en büyük alışveriş noktası olacak.

Bir Büyük Projeyi Daha Gölcük’e Kazandıracak Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz

İlçeye örnek yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ve Gölcük’te sokak arasında kurulan Pazar bırakmayacaklarını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada bir büyük projeyi daha Gölcük’e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Seçim beyannamemizde vaatlerimiz içerisinde bulunan bir vaadi daha yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Çalışmaların tüm hızla devam ettiği alan içerisinde hem katlı otoparkımız, hem kapalı pazar yerimiz, hemde sosyal kültürel, sanatsal bir takım etkinliklerin yapılacağı 10 bin metrekare alandan oluşan büyük bir projeyi Gölcükümüze kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Belediyemizin çalışma alanlarını modernleştirirken, yeni sosyal donatı alanlarını da ilçemize kazandırıyoruz. Hem pazarcı esnafımız hemde vatandaşlarımız kışın soğuğu, yazın sıcağından etkilenmeden alışverişini yapabilecekler. Sadece Cumartesi günleri pazar olarak kullanılacak. Diğer günlerde Değirmenderemizin en çok ihtiyacı olan otopark olarak kullanılacak. En üst katında sosyal, kültürel, sanatsal bir çok etkinlikte kullanacağımız kültür merkezi olacak. İnşallah Pazar yerimiz özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verecek. Şimdiden hayırlı olsun’’ dedi.