Havuz Yaz Konforuyla Hizmet Veriyor
Gölcük Belediyesinin Kavaklı mahallesinde bulunan Kapalı yüzme havuzu her yaştan vatandaşların eğlence dolu zamanlar geçireceği sosyal tesisi olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Ayrıca Gölcük Belediyespor Kulübü yüzücüleri de çalışmalara aralıksız devam ediyor.

“Yüzme bilmeyen Kalmasın Haydi Gölcük Yüzmeye” projesi ile yüzme sporunu herkese sevdirmeyi hedefleyen Gölcük Belediyesi bu anlamda çalışmalarına hız verdi.

Gölcük Belediyespor Kulübü yüzme branşında Kulüp Baş Antrenörü Kadir Doğan , Alt Yapı Sor. Ant Birkan Agun, Ayşe Doğan, Antrenörler Sena Akbaş, Mustafa Bayır, Gökay  Eraslan, Önder Yıldız, Lütfü Türkoğlu ve Ali Yılmaz ile çalışmalarına haftanın 6 günü Kara ve Havuz Antrenmanlarıyla  Şubat ayı içerisinde yapılacak olan İl ve Ulusal  yüzme yarışlarına yoğun bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

3-13 Yaş grubu çocukların kış döneminde sağlıklı ve güvenli bir şekilde sıcak bir ortamda  uzman eğitmen kadrosu ile geleceğin şampiyon yüzücülerinin yetiştiği Gölcük Belediye Kapalı Yüzme Havuzu büyük- küçük herkesin ilgisini ve beğenisini kazanıyor. Gölcük Belediyesi kapalı Yüzme Havuzu, kış mevsiminde yaz konforuyla, 3 adet farklı derinlik ve boyutlardaki havuzlarıyla 28°C - 29°C su sıcaklığı, 30°C derece ortam sıcaklığı, ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı ve içerisinde Agua park ile yoğun ilgi görüyor.