İHSANİYE´DE TAPU SEVİNCİ

Gölcük Belediyesi çözüm odaklı çalışmalarına devam ediyor.

İhsaniye Merkez Mahallesi’nde bulunan 85 dönümlük alanda, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından yapılan şuyulandırma çalışmasının tamamlanması sonrasında, uygulama alanındaki taşınmaz maliklerine, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından 40 adet tapu dağıtımı yapıldı.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşlar yapılan imar çalışmasından dolayı memnuniyetini dile getirirken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İhsaniye Merkez Mahallesi’ndeki 85 dönümlük alanda, İmar Kanunu’nun 18.maddesi gereğince şuyulandırma çalışmasını tamamlayıp, uygulama alanındaki taşınmaz maliklerine 40 adet tapunun dağıtımını yaptık. Bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.