/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
BAŞKAN SEZER MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Orjinal Resim

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yaptığı açıklamada:

 

“19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı resmî gazete yayınlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim günü ülkemizde "Muhtarlar Günü" olarak belirlenmiştir. Millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği noktayı temsil eden muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir.

 

Demokrasimizin yapı taşını oluşturan değerli muhtarlarımız, iyi ve kötü günlerde hemşehrilerimizin yanında olmanın yanı sıra, seçilmiş oldukları köy ve mahallelerimizdeki ihtiyaç ve talepleri de tespit ederek, yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi gibi önemli bir görevi de üstlenmektedirler.

 

Hem Milletimizi hem de Devletimizi temsil etmek gibi bu önemli sorumluluğu üstlenen Değerli Muhtarlarımız, hemşehrilerimizle kamu arasında da köprü vazifesi oluşturarak, talep ve önerileriyle sorunların çözümüne önemli katkı sunmaktadırlar.

 

Gölcük Belediyesi olarak, değerli muhtarlarımızla; mahallelerimizde yaşanan sorunların çözümü noktasında, dün olduğu gibi gelecekte de mesai mefhumu gözetmeksizin diyalog halinde olacağımızı vurgulayarak, bu müstesna günlerini can-ı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l