/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK´TE SANAT DOLU HAFTA BAŞLADI
Orjinal Resim

Kültür-Sanat kenti Gölcük’te 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası sanat dolu etkinliklerle başladı. Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen etkinlikler; Gölcük Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen törenle başladı. Folklor ve bando gösterileri ile başlayan törende Gölcüklü kadınların el emeği ürünler sergilendi.

 

EL EMEĞİ ÜRÜNLER BU SERGİDE

Etkinliklerin açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Halk Eğitim kursiyerleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından Başkan Sezer, kadınlar tarafından üretilen el emeği ürünlerin yer aldığı sergiyi gezdi. Başkan Sezer daha sonra Erasmus Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu'nu tamamlayanlara belgelerini takdim etti.

 

ETKİNLİKLERDE SANATA DAİR HER ŞEY VAR

Etkinlikler kapsamında 2 Haziran Cuma günü saat 10.00’da Siretiye Yaşam Merkezi’nde el nakışı ve dikiş ürünleri sergisi düzenlenecek. Etkinlikler 5-7 Haziran tarihleri arasında Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda GÖLMEK yılsonu sergisi ile devam edecek. Sanat dolu hafta 7 Haziran Çarşamba 20.00’da Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenecek Geleneksel Sanat Gecesi ile sona erecek.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l