GÖLCÜK TAKIMLARI YOLUNA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde Gölcük temsilcileri yoluna doludizgin devam ediyor. Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi'nde; Gölcük Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 17 Ağustos Spor salonunda Yenişehir Belediyespor'u ağırladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de tribünde yerini aldığı maçta Gölcük Belediyespor rakibini 3-0 yendi. 2. Lig 2. Gurup’ta 4 maçını da kazanan Gölcük Belediyespor bu skorla liderliğini korudu.

VOLEYBOL LİGLERİNİN LİDERİ GÖLCÜK TEMSİLCİLERİ

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Cadence Gölcük İhsaniye Kadın Voleybol Takımı ise deplasmanda Karabük Gençlik Spor ile karşılaştı. Müsabakayı 3-0 kazanan Gölcüklü kadınlar, çıktıkları 3 maçı da kazanarak 10. Grupta lider olarak yollarına devam ettiler.

BAŞKAN SEZER TAKIMLARI TEBRİK ETTİ

Gölcük temsilcilerini mücadelelerinde yalnız bırakmayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Sporcularımızı, teknik heyetleri ve kulüp yöneticilerini tebrik ediyor, lig maratonunda üstün başarıları diliyorum” dedi.